Saturday, December 19, 2009

Wedding kek - tempahan Nurul Aznil..






...Tempahan dari Nurul Aznil untuk kazennya Adam..Majlis diadakan di RECSAM, Penang..Nurul menempah seawal -awal tahun hehehe...terima kasih ya Nurul..Nurul nak sama design seperti yang ana penah buatkan dulu untuk salah seorang customer ana...cuma temanya saja warna baby blue...

2 comments:

MIMIE HASZMIZA said...

salam kak ana.
comelnya semua kek2 kat sini
fondant cake ni paling menambat hati
akak kalau sy nak order utk wedding nnti boleh
wedding on december
sy nak yg macam ni. tapi 2 or 3 tier.
dengan cup cakes yg comel2 kat tepi tu.
lagi satu sy nak tanya
fondant cup cakes untuk door gift berapa maximum tempahan.
please reply kak. tq ;)

Nurul Aznil said...

Subahanallah...
Sepupu saya dah nak masuk 2 anak, saya baru jumpa blog ni. sungguh pemalas saya ini...

thanks so much kak!
smpi ke la ni semua dok sebut-sebut kesedapan kek tu :D

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails