Friday, January 22, 2010

Juicy Couture Handbag



...Salam semua, baru-baru ni dapat join kelas Shahril ni..kelas juicy couture handbang..handbag yg mewah dan esklusif...walau pun fee kelas ni ribu riban namun sangat berpuas hati kerana tool lace yg dapat dikelas bermacam-macam design gitu ..dan juga kata shahril design lace ni hanya untuk kelas ni jer...kelas berlangsung 3 hari diCheras..bermula dari membancuh fondant, buttercream, membuat modelling paste dan juga membentuk scrupture kek seperti handbag...kek pulak kek betul bukan kek dummy...memang berbaloi kelas ni sebab dapat banyak ilmu baru...dan juga kenalan baru..thanks to Rye for the panadol yer, Ila yg ayu, kak ilah yg gamat..dan aize yg ayu...anda semua bestttt sangat...juga buat Shahril yg tidak kedekut ilmu dalam mengajar...

3 comments:

eYra said...

wah cute nyer handbag juicy tu...

mmg cntik sgt2

Riena said...

sangat cantiknyaaaa....

CHOMEL CUPCAKES said...

Wah..Kak Ana..teruja nya tengok handbag ni..cantik sesangat..Congratulations Kak Ana..semoga terus sukses..

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails