Monday, February 22, 2010

Personal kelas CMC - Najah



...Salam semua...updates kali ni mengenai kelas personal - Najah dari Perlis..Najah yg berasal dari Kebun Sireh, BM..pulang ke kampungnya untuk bersalin..jadi tempoh cuti bersalinnya digunakan sepenuhnya untuk belajar dgn ana...masa datang belajar najah baru ja habis pantang...
Seingat ana...najah ni memang dah lama berhajat nak belajar dengan ana tapi jodoh kami tu selalu jer tak der hehehe..kan Najah...
..Walaupun dia kata sebelum ni penah belajar cmc rose ganache ni dilain kelas..tapi dia tetap nak belajar dengan ana...katanya saya tak tahan tengok coklat topping akak yang menghelit2 dan berkilat tu...leh suluh muka... ..dan saya juga nak belajar cara buat rose akak yg itam tu hehehe...ok najah...hajat dah kesampaian...harap berpuas hati yer..
..Walaupun pada mula bila tau yg dia tangan kidal..alamak mula ana dah rasa susah hati sebab susah nak mengajar org kidal wat rose nie..namun Alhamdullilah...tunjuk sekali dua jer dia dah leh wat rose yang cantik macam nie..dia ni jenis anak murid yang terang hati nie hihihi...semua bunga-bunga rose tu adalah dari hasil tangan dia sendiri...untuk Najah selamat maju jaya ya...Untuk pengetahuan anda w/pun namanya kelas personal tapi yurannya nya tetap sama tau..tak de extra2...
...Jadi pada yang berminat sila la booking date anda dengan ana ya..date tu pulak kene ler tgk dgn hari off day ana..jika kena...sure kelas boleh dijalankan..x de masalah...
..Najah juga minta agar diajarkan bunga rose yang pecah-pecah macam nie..so la ni dh tau kan cemana nk wat rose pecah heheheh...balik praktis lagi naaa....sure dapat skil tu..tp jgn wat rose hentam keromo dah na pas nie..

2 comments:

the author said...

salam kak ana,mohon copy gambo kek saya tu ya.nak letak kat blog.tq.
tak sabar nak tgk gambo kelas bc kami berempat tu. hikhik
bila2 kak ana free nanti, upload tau. nice to meet u. kari bibik yg sedaaap.kem salam kat tri
-najah-

Ana.Elianas said...

wsalam najah..ambil la..nanti mai la lagi makan nasik lat tepi bendang nie..

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails