Thursday, March 24, 2011

Edible cakeSalam semua, sememangnya saya tidak pernah sempat nak cerita panjang di blog saya, jika dahulu semasa masih lagi merangkak dalam bidang ni saya punyai banyak masa untuk menulis sepatah dua kata untuk tatapan pengunjung blog saya namun semakin lama dalam bidang ni saya semakin sibuk, namun kesibukan itu bukankah sesuatu yang baik kan? sibuk maknanya kita ada keja hehehe. Masa yang terhad dengan kerja tetap saya dan juga bisnes sampingan seperti ini agak memcemburui saya..saya hanya dapat upload gambar dan tulis apa yang patut..adakalanya tulis tajuk sahaja..namun saya sangat menghargai setiap pelanggan dan juga student2 saya..maaf yer jika pengunjung blog ini dapat jamu mata jer..:)

ok berbalik pada kek-kek edible ni, saya banyak menerima tempahan kek untuk edible ni. Ramai juga yang bertanyakan dimana saya tempah edible ni. Untuk pengetahuan semua saya tempah edible ni dengan 2 orang tokei kek juga :)..satu kat Penang dan satu lagi kat Kulim. Jadi bagi yang berminat tu boleh la hubungi kedua tokei ni ya..

1. Siti Hajar Penang - 019-5778544 boleh juga tgk blog dia http://maiedible.blogspot.com

2. Kak Anna Kulim - 012-4220061 bog dia http://bakeryna.blogspot.com

ok mari kita jamu mata dgn gambar kek terbaru edible saya. Terima kasih buat Aliff, my loyal customer yang rajin menempah kek-kek edible dengan saya, Aliff juga rajin bagi suprise untuk sahabat-sahabat di hari ulang tahun mereka..


No comments:

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails