Thursday, September 29, 2011

Merah Putih- Steam BC untuk hantaran

Salam..Tempahan kek berbentuk hexagon ni ditempah juga oleh Puteri Maria untuk majlis bertunang adiknya..Puteri nak kan sebiji kek yang dekonya nice dan lain dari kebiasaan iaitu bunga merimbun..Terima kasih puteri kerana sudi lagi menempah dengan akak..InsyaAllah kita jumpa lagi di wedding cake pula yer :)..

6 comments:

Aishah @ Ariffin @ Aqil said...

sweet...

Ana.Elianas said...

thanks aishah :)

ijan said...

Cantik gabungan kaler merah dan putih tu :)

ijan said...

Salam Kak Zana,
Lupa pulak nak beritahu. Terima kasih atas resipi laksa asam akak. Pertama kali saya try, dah jatuh hati. Sekarang resipi akak le yang saya guna tiapkali teringin nak makan laksa. Terima kasih ye kak. Izinkan saya link kan blog akak ye. :)

Ana.Elianas said...

Ijan, thanks on your compliments :)

Ana.Elianas said...

Wsalam Ijan,
sama-sama Ijan..tak sangka akak ada yang sudi memcuba resipi laksa kak tu..ok ijan silakan..thanks yer:)

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails