Tuesday, November 3, 2009

Happy Belated B'day Kak Rinnchan..




...Salam...Tempahan dari dua mama melaka, mamaZ dan mama FM untuk kak Rinnchan, bila dapat ja tau nak kena buat untuk sifu masakan mula la rasa segan plak..alamak dia lagi terrer masak ..kalo takat kapis aku tu dia tk heran punya hehehe...mmg rasa berat gak tapi dh tersanggup plak kat mamaZ nak wat belated cuppies birthday buat kak rinnchan. hmm tak per redah jer la noo..tak sedap bagitau ya kak rinn...and Happy belated birthday kak rinn ya..hmm special delivery ke SP tau, kebetulan en hubby juga on off day maka leh la jadi driver kita sat.....dapek juga ana gi umah kak rinn hehehe..tak sangka gak noo..setelah pusing masuk keluar lorong taman tu ana akhirnya jumpa juga pokok sukun depan umah dia..memang tak salah lagi dah hehehe...inilah umah dia sebab tau depan umah kak rinn tu ada pokok sukun.
...Kak rinn menyambut kedatangan kami bertiga(bersama si haziq) dengan mesranya..masih seperti dulu keramahan dan tawanya...hihihi...masuk ja umah dia..macam-macam dah terhidang kat meja..fuhhh kak rinn ni rajin sungguh dia...kami bersembang tk renti-renti bagai bertahun tak jumpa..bersembang sambil makan mee goreng, muffin pandan dan bingka roti berkismis...sayangnya kamera plak tk bawa huhuhu...marisa pulak cepat jer mesra dgn haziq..habis semua drum anak kak rinn dia main...apa pun terima kasih diatas layanan kak rinn buat kami bertiga..semoga berjumpa kembali ya...untuk melaka mama's thanks for da order ya..tahun depan order la lagik ..ahaks...

3 comments:

MamaFaMi said...

Shantik...shantik....
Kalau mama yang dapat... laaaagi shantik!

Uncle Lee said...

Hello Ana, saw your callsign at MamaFami's....waaa, first time I see cup cakes done this way.
You are exceptionally good, outstanding!
What a beautiful present too, very original.

I love the roses ones, but sayang nak masok mulut, simpan pocket, ha ha. Just joking, ya.
Love your cakes. You have a nice day, Ana, Lee.

ana said...

mamafami- meh la petik roses tu kat umah ana..hihihihi..

uncle Lee- owhh thanks for your lovely comments..i'm blushing anyway.dun puji-puji too much ...thanks for coming too...visit ur blog just now...very nice and good blog..

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails