Tuesday, November 10, 2009

Tersilap date....:)





....salam semua...ni kes tersilap date oder la..Athirah customerku..bakal graduan cikgu menempah 2 biji kek choc moist rose ganache dan stoberi untuk majlis pertunangan beliau..dan juga 100pcs cuppies door gift. Majlis pada 5hb Disember..tapi aku pula tersilap tulis kat kalendar...tertulis kat kalender Nov..so mmg ler buat on 5hb Nov tu...huhuhu..nak jadi cerita..pada hari tu dok heran gak naper la si Athirah ni tk call-call nk ambik segala tempahan dia tu..ana pun call dia remindkan dia suh amik kek tu.."Eh kak....saya nak 5hb Disember la..majlis sy tu bukan 12..huhuhu..la ni saya kat Melaka lagi ...adussss alamak biar betui...hahahah mmg ler dh tersalah la ni..aduhai...hihihi..tak pe jgn panik wahai cik ana..sik baik ada cadangan dari kawan suh buat fast sale...Alhamdullilah 100pcs cuppies telah diambil oleh 2 org customer tetap di ofis ku..thanks Zura dan Ayu..Athirah pula berhajat nak ambil juga kek choc moist tu..tak pa kak esok sy balik sy singgahumah kak dan amik kek tu..kebetulan saya memang nak balik kampung...huhuhu thanks athirah...jika tak jenuh la nk makan kek-kek tu..yg stoberi tu mmg dh jadi idaman anak-anak ku..maka selamat....

5 comments:

Riena said...

uishhh...dasyat.. nasib x buat seribu.. jgn silap dgr lagi ek kak.. rugi nanti..eheheh

Anonymous said...

emmm..... hati2 lain kali yer kak ana. order hanim 19/12 ni jgn lupa yer ......

This Is The Real said...

suka la tgk kek coklat moist rose ganache tu... nanti sy nak order for my engagement day...hehehehe...

This Is The Real said...

suka la tgk kek coklat moist rose ganache tu... nanti sy nak order for my engagement day...hehehehe...

Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails